Играта CATAN

По времето на викингите!

Началото е поставено през 90-те с играта „Candamir, първите заселници“, която ще ви отведе до острова CATAN.

Изтерзани от враждебните нападения на съседни племена, жителите на Elasund, малко крайбрежно селце, отплават в ледените води на Северно море в търсене на нов дом. Бурята ги отвежда до бреговете на необитаем остров, легендарният CATAN. С надежда за по-добър живот, заселниците опознават Големия остров, гъстите гори и плодородната почва. Бедите им можеха да имат своя край, ако алчността и жаждата за надмощие не ги придружаваха……..

CATAN…………….се заселва с CATAN – базисна игра

Основавате селища, добивате ресурси, строите улици. Селищата ви прерастват в градове. Разменната търговия на CATAN играе важна роля: понякога тухлата е в изобилие, а друг път желязото. Можете да разменяте желязо за вълна или тухла за дърво, изцяло според нуждите за строителство.

Селищата се разрастват. Скоро островът се пренаселва. По-големите племена имат по-голямо влияние. Избухва борба за надмощие.  Приемете предизвикателството! Станете владетел на CATAN!

CATAN ………. е пренаселен с CATAN – Мореплаватели, разширение към базисната игра

С помощта на дърво и вълна заселниците на CATAN построяват кораби и потеглят по море. Очакват ви 8 интересни и вълнуващи приключения: Пътувате към „Нови брегове”, заселвате „Четирите острова”, изследвате „Океания”. Пресичайки „Пустинния остров” стигате до „Острова на изгубените предци” и търгувате с местните обитатели на „Острова на коприната”. На „Острова на пиратите” ще защитавате CATAN от нападенията на пиратите и ако ги победите ще стигнете до „Разцвета на CATAN”. Усещате ли порива на вятъра в планината? Корабът е готов. Отплавайте!

CATAN ………..е в опасност с CATAN – Градове & Рицари, разширение към базисната игра

Процъфтяващата търговия с нови стоки помага на градовете ви да се разраснат. Издигат се нови постройки: кметства, библиотеки, крепости… Те допринасят за просперитета и напредъка на CATAN. Но богатството на острова привлякло варварските орди и не след дълго флотата им достига бреговете на CATAN. Остава малко време, за да се създаде победоносна армия от рицари. Само смелите, дръзнали да въстанат срещу варварите могат да опазят градовете си от разрушение. Приключението продължава!

CATAN ………….в мир и благополучие с CATAN – Търговци & Варвари, разширение към базисната игра

Мир и благополучие цари в селищата и градовете на CATAN. Това не ви е достатъчно?

Търсите нови приключения?

Ето какво ви очаква с разширението Търговци & Варвари:

Намирате злато в реките, търгувате с прясно уловената риба и се опитвате да привлечете странстващите кервани.

С помощта на рицари защитавате бреговете от напиращите варвари. CATAN ще стане още по-благополучен.

 Играта, която ще искате да играете отново и отново!

Добави коментар